11.08.2022 р. Звітний період: від 4 кв. 2021 р. – до 3 кв. 2022 р.

Розроблені нові пристрої РЗА

• РС83-А3 – новий універсальний термінал захистів і автоматики для фідера 6-10-35 кВ із струмовим живленням і підтримкою сучасних протоколів передачі даних на заміну традиційному РС83-А2М.
  • РС83-ВС3 – новий термінал захистів і автоматики, в т.ч. дистанційного захисту, для ліній 35 кВ з двостороннім живленням на заміну РС83-ВС, але із струмовим живленням і підтримкою сучасних протоколів передачі даних.
  • РС40-АРК-03 – пристрій розосередженого оптичного дугового захисту для комірок КРУ, 3-х-канальний, з контролем цілісності датчиків і гнучкими налаштуваннями.

Модернізовані пристрої РЗА, які виробляються серійно

РС83-АВ3 – удосконалено алгоритми захистів і автоматики, розширено функціонал:

• вбудований оптичний дуговий захист для комірок КРУ;
  • вдосконалений алгоритм струмових захистів для надійної роботи при дугових замиканнях, що перемежаються;
  • розроблені і вбудовані алгоритми АВР/ВНР;
  • доданий направлений захист по активній потужності 32Р ANSI;
  • доданий погодинний журнал навантажень по приєднанню;
  • алгоритм АЧР доповнений визначенням напрямку потужності;
  • збільшений до 1 сек. час доаварійного запису у вбудованому осцилографі.

РС83-А3 і РС83-В3 – ці термінали РЗА для зручності споживачів переведені у малогабаритний корпус, що дозволило покращити монтаж у комірках КРУ/КСО.

Реалізована підтримка сучасних протоколів передачі даних для систем телемеханіки і SCADA у пристроях РЗА серії РС830 і у пристроях РЗА оновленої серії РС83 (-АВ3, -А3, -В3, -ВС3)

• МЕК 60870-5-103, інтерфейс RS-485.
  • МЕК 60870-5-104, інтерфейс Ethernet електричний або оптичний.
  • МЕК 61850-8-1 (GOOSE, MMS), інтерфейс Ethernet електричний або оптичний.
  • DNP 3.0, інтерфейс Ethernet електричний або оптичний.

Розроблені нові типові проекти і технічні рішення

• Типовий проект, розділ РЗА і вторинна комутація для ПС по схемі 110-5АН «Місток з вимикачами у колах трансформаторів і ремонтною перемичкою зі сторони трансформаторів».
  • Типовий проект, розділ РЗА і вторинна комутація для ПС по схемі 110-9 «Одна робоча секціонована вимикачем система шин».
  • Комплекти типових схем РЗА і вторинної комутації для прив’язки пристроїв РС83-АВ3, РС40-АРК-03 до різних типів вимикачів і для різних типів приєднань РУ-6-10 кВ.
  • Комплекти типових схем реалізації АВР і ВНР на базі пристроїв РС83-АВ3, а також на базі РС80-МАВР.
  • Збірник Методичних вказівок і рекомендацій що до вибору уставок захистів на базі пристроїв РС83/РС830 виробництва РЗА СИСТЕМЗ.
  • Збірник Методичних вказівок і рекомендацій з нетипового застосування пристроїв виробництва РЗА СИСТЕМЗ.

Інформація про компанію

Компанія РЗА СИСТЕМЗ веде свою історію з 1995 року і постійно розвивається. Зараз основна продукція компанії – мікропроцесорні пристрої РЗА для електромереж від 6 кВ до 110 (150) кВ. Від надійних та економічних пристроїв до багатофункціональних, сучасних терміналів РЗА, які відповідають світовим трендам розвитку техніки РЗА, зокрема, у напрямку цифровізації підстанцій і електромереж.

Окрім власних розробок і виробництва пристроїв РЗА, компанія займається інжинірингом, зокрема, виробництвом шаф та панелей РЗА. Розробка і виробництво продукції на 100% зосереджені в Україні. Виробничий майданчик компанії з 1995 року знаходиться у Львові, вже понад 10 років за адресою: м. Львів, вул. Буйка, 2. Продукція РЗА СИСТЕМЗ постачається замовникам в Україні , а також експортується за кордон. Позиція РЗА СИСТЕМЗ чітка і зрозуміла – ми не співпрацюємо з країнами агресорами і окупантами.

Уся продукція сертифікована, а інноваційні розробки і торгові знаки захищені патентами. Продукція компанії «РЗА СИСТЕМЗ», завдяки своїй надійності, має підвищений до 5 років термін гарантії на мікропроцесорні термінали РЗА. Розрахунковий термін експлуатації пристроїв становить до 25 років за умови своєчасного проведення регламентних робіт із технічного обслуговування. Компанія «РЗА СИСТЕМЗ» гарантує цілодобову технічну підтримку та сервіс усіх поставлених споживачу пристроїв РЗА протягом усього терміну експлуатації.

Контакти ТОВ «РЗА СИСТЕМЗ»

Україна, м. Київ, бульвар В. Гавела 4, корпус 1

тел.:  +38 (044) 351-12-47